Vanaf nu kun je aangifte doen en dus geld terugvragen over 2014.

Denk jij dat je iets terug krijgt van de belastingdienst? Vul je gegevens in en wij zoeken dat voor je uit

Wat moet je doen:
Zoek al je jaaropgaven van vorig jaar bij elkaar en bereken vervolgens het bedrag waarop je recht hebt. Wij regelen vervolgens de aanvraag.


Als jij ook honderden euro's terugkrijgt, waar ga je het dan aan uitgeven?

Doe mee en stem op jouw keuze.


Geen jaaropgave?

Ik heb geen jaaropgaaf, wat nu?

Als je geen jaaropgaaf hebt, staan de volgende mogelijkheden open:

1. Kijk op het laatste loonstrookje van het jaar (december of de laatste maand dat je gewerkt hebt), meestal staan daar cumulatieve gegevens op die je kunt gebruiken. Zoek naar: ingehouden loonheffing en naar fiscaal loon.

2. Bel naar je werkgever en vraag of ze de jaaropgaaf nog een keer willen opsturen, dat is een kleine moeite. Laat je niet te snel afschepen met de woorden: dat kan niet, die hebt u al gehad, we sturen hem maar 1 keer op.
Allemaal flauwekul, ze kunnen de kopie zo uit de kast trekken (of uit de computer).

3. Geef in elk geval de naam van de werkgever op, de belastingdienst vult de ontbrekende gegevens dan aan.(Leuker kunnen ze het niet maken, makkelijker wel, weet je nog?) Het kan zijn dat je hierdoor niet zoveel terugkrijgt dan je gedacht had of zelfs dat je moet bijbetalen. In dat geval krijg je van ons je betaalde geld retour na overlegging van de aanslag.

4. Het is ook mogelijk dat je helemaal geen jaaropgaaf gehad hebt. Sommige werkgevers vinden het niet nodig om ze op te sturen. Maar je hebt er gewoon recht op!

Dus eis die jaaropgaaf op, dat kan telefonisch (zie 2), maar ook schriftelijk. Vraag via info@tbiljetje.nl een voorbeeldtekst voor de brief die je kunt sturen om de jaaropgaaf op te vragen.

statistiek